Retourneren

Als je een item wilt retourneren zonder dat je een vervangend item wenst, wordt dit beschouwd als een retournering door Babydruk.

Omruilen

Wanneer je een besteld item wilt retourneren en het wilt ruilen voor een ander product, wordt dit beschouwd als een omruiling door Babydruk.

Klachten

Babydruk hanteert een specifieke klachtenprocedure. Neem contact met ons op via verschillende methoden, omdat we streven naar oplossingsgerichte oplossingen. Meer informatie vind je op onze klantenservicepagina.

Zichtbaarheidsperiode

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een verzoek tot omruilen of retourneren indienen, waarna je nog eens 14 dagen hebt om de zending terug te sturen. Babydruk beschouwt de leveringsdatum van de vervoerder als de ontvangstdatum, behalve als de bestelling naar een door jou niet aangewezen derde partij is verzonden.

Voor volledige retourzendingen, inclusief de verzendkosten die je in de winkel hebt betaald (exclusief de kosten voor het terugsturen), zullen we het volledige orderbedrag terugstorten naar het bij ons bekende rekeningnummer.

Persoonlijke/Gepersonaliseerde Producten

Speciaal voor jou gemaakte of bedrukte producten kunnen niet worden omgeruild of geretourneerd.

Registratie van Artikelen

Om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling, moet het retourpakket ongebruikt zijn en worden geretourneerd in de originele verpakking met een volledig ingevuld retourformulier. Als het geretourneerde product tekenen van gebruik vertoont of niet in de originele verpakking is teruggezonden, kan slechts een deel worden vergoed.

Voorwaarden voor Omruilen & Retourneren

Omruilen of retourneren is alleen mogelijk voor items die zijn gekocht op onze Babydruk-website. Na levering heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden, waarna je nog eens 14 dagen hebt voor de daadwerkelijke retourzending. Het item moet onbeschadigd en ongebruikt worden geretourneerd, met de bijgevoegde artikelkaart en originele verpakking.

De verzendkosten en risico’s van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Je kunt zelf kiezen of je het via normale post of met track en trace wilt verzenden, maar we raden het laatste aan.

Retouradres

Retourartikelen kunnen alleen worden teruggestuurd naar ons retouradres.

Uitzonderingen

Het herroepingsrecht, omruilen of retourneren is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten.

Niet-conforme Retourzendingen

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen brengen helaas kosten met zich mee, waaronder administratiekosten van € 4,95 en kosten die door de vervoerder worden berekend voor de levering van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Deze kosten worden dus in mindering gebracht op de creditnota’s van de artikelen.

Retouren die buiten de retourperiode worden aangeboden, worden niet geaccepteerd. Deze worden op kosten van Babydruk naar jou teruggestuurd.

Verwacht je een situatie waarin problemen kunnen ontstaan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze Klantenservice.

Ontvangst bij Babydruk

Nadat we je bestelling hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voor de terugbetaling gebruiken we dezelfde betaalmethode als degene die je hebt gebruikt voor de aankoop, tenzij anders overeengekomen.

Nog Andere Vragen?

Heb je andere vragen? Neem contact op met Babydruk via onze Klantenservice.

Retouradres:

Schootense Loop 4L
5708HX, Helmond

Neem contact met ons op via info@babydruk.com voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retouren.