Uncategorized

Het perfecte Geboortegeschenk?

Geboorteposter!

Breek je je hoofd over het perfecte geboortecadeau? Wil je origineel uit de hoek komen en blijf je daarom weg van een cadeau van de geboortelijst? Mooi zo, want met een unieke ‘Geboorteposter’ van babydruk scoor je gegarandeerd. Wij zetten alvast 5 redenen op een rijtje waarom onze geboorteposter het ideale geschenk is om de geboorte van nieuw leven te vieren. De glimlach van de kersverse ouders? Onbetaalbaar!

Reden 1 l Origineler dan geboorteposter maken ze het niet

Elke tekening die bij babydruk de deur uitgaat is uniek en op maat gemaakt. Logisch, want de geboorteposter is afgestemd op de werkelijke lengte van je baby. Alle details zoals de geboortedatum, de naam, lengte en zelfs het uur van geboorte kunnen op de poster gedrukt worden. Er bestaan geen twee dezelfde, daar mag je zeker van zijn. Een uniek cadeautje voor een unieke gebeurtenis.

Reden 2 l Het blijft de moeder en zelfs het kind bij

Waarom een geboorteposter zo uniek is? Wel, omdat de geboorteposter jaren blijft hangen, vaak in de slaapkamer van het kind zelf. Waarom zou je kleertjes kopen die snel te klein zijn of een praktisch cadeau, als je met een geboorteposter kunt opteren voor een blijvend aandenken aan een wonderlijke gebeurtenis? Reken maar dat je cadeautje jaren gekoesterd wordt en in het hart van de ouders zit.

Reden 3 l Verschillende varianten mogelijk

Smaken verschillen, dus we hebben verschillende varianten van Geboorteposter. Met een tekening van de baby, met een letter, een cijfer of een icoon. Het is maar wat je zelf het leukste vindt. Is het een meerling? Geen enkel probleem, ook meerdere baby’s kunnen op de poster. Je kunt ook nog een leuke kader/frame bij je poster kiezen, zo maak je je cadeautje helemaal bijzonder. Bovendien kan de geboorteposter dan gelijk opgehangen worden. Doen!

Reden 4 l Uiterst betaalbaar

Een beperkt budget? Geweldig, al vanaf 49 euro heb je geboorteposter in je handen. Waarom zou je het niet doen? Als je moet kiezen tussen een aantal anonieme fopspenen of een geweldige poster, dan is jouw keuze toch ook snel gemaakt, nee? Voor amper 49 euro geef je een uniek cadeau, voordeliger ga je vast niet vinden, zonder naar ‘traditionele’ geschenken te grijpen.

Reden 5 l Makkelijk mee te nemen

Of je nu op bezoek gaat in het hospitaal of bij de ouders en baby thuis, je kunt een geboorteposter steeds makkelijk meenemen. Je kunt geboorteposter online bestellen en vervolgens wordt deze helemaal voor jou op maat gemaakt. Deze levering is bovendien volstrekt gratis. Geraak je niet tot bij de mensen, dan kun je deze ook als verrassing bij hen thuis laten leveren.

Bestel nu!

Waarom zou je nog verder zoeken naar een uniek geschenk? Kies voor een geboorteposter en maak iedereen gelukkig! Meer weten over de mogelijkheden of de posters? Stuur ons een gericht een berichtje of bestel makkelijk online. Grasduin zeker eens tussen het aanbod, ongetwijfeld vind je het perfecte cadeau.

Leave a Reply